Шестица Жезли

Шестица Жезли

 Животът ежедневно ни предизвиква да дадем най-доброто от себе си и да развиваме своите способности и заложби. Животът не винаги изисква да се изкачим до върха, но е желателно да даваме всичко на което сме способни.
Несъмнено в живота ни има както изкачване така и спадове. Има моменти на върховно напрежение, но има моменти в които трябва да се отпуснем и насладим на постигнатото до момента. Както има затруднения и изпитания, които трябва да положим усилия и да преодолеем, така има и моменти когато да получим заслужената награда, и време за заслужен отдих, преди да тръгнем към поредния връх.
Насладете се на това което сте постигнали до момента! Триумфът от постигната цел е част от живота и стимул за да продължите напред и нагоре. Вие го заслужавате.

Шестица Жезли

Карта Таро за деня – Шестица Жезли
Тълкуване според: Алистър Кроули
Колода карти: Артър Е. Уейт
Изтеглена карта: в нормално положение

Значение първо:


ШЕСТИЦА ЖЕЗЛИ

Картата покрива различни значения: триумфиращ победител, който би могъл да бъде и пратеник, носещ радостни вести. Поради това значенията се свеждат до следното: очаквания, желания, надежди и пр.
Значение второ:
Грижи, страх от победоносен враг, който е застанал пред портите, предателство, невярност.
Значение в Кабала:
Постоянно влияние: Под постоянното влияние на тази карта вие непрестанно ще търсите удовлетворение от това, което вършите или с което се занимавате. Всъщност това удовлетворение ще бъде от по-голямо значение за вас, отколкото всякакви парични възнаграждения. Ще го извлечете от работата си, въпреки че ще трябва да се трудите изключително упорито и да прокарвате нови революционни идеи, за да получите признание.
Отрицателни черти:Отрицателните ТРИДЕСЕТ И ДВЕ са страхливи хора, които винаги си въобразяват, че ще им се случи нещо лошо, а ако всичко им върви по мед и масло, започват да им се привиждат дебнещи ги отвсякъде злини. Някои от тях страдат от мания за преследване и си втълпяват, че неизвестни врагове заговорничат срещу тях. Временно влияние: Това трябва да бъде много благоприятен период, в който ще се чувствувате като победител, защото една голяма ваша мечта ще се сбъдне. Чака ви добра вест, кояго засяга личния ви живот. Когато се случи да се сблъскате с хора, възприели възгледи, противоположни на вашите, гледайте дипломатично и тактично да ги спечелите на ваша страна, вместо брутално да ги отблъсквате, особено когато сте под влиянието на точно тази вибрация.


https://www.facebook.com/Таро-78-тайни >>
http://taro.viastars.com/index.html >>


                                               


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *