Принц на Жезлите

Принц на Жезлите

Карта Таро за деня: Принц на Жезлите

Тълкуване: според Таро Друиди и Уйка

Колода карти:Таро Друиди и Уйка

Изтеглена: в нормално положение

Принц на Жезлите

КЛЮЧОВИ ДУМИ:

Страстен, Нетърпелив, Непокорен

Принцът на Жезлите е изпълнен с енергия и въодушевление. Той обича новите начинания и е пълен с идеи, но има проблеми с осъществяването им. Нетърпеливата му жажда да действа далеч превъзхожда способността му да се ангажира с нещата и да ги довежда докрай. По същата причина той е пламенен и страстен любовник, но не е верен и привързан спътник. Чувството му за социална справедливост може да го накара да действа като революционер или бунтовник, макар че това не винаги е правило. Интересите му са в областта на търговията, спорта и театъра. Тълкуване:

Ако вие сте Принц на Жезлите, ще се познаете във въодушевлението, с което посрещате новите идеи и лекотата, с която скачате от порив на порив. Скучни са ви подробностите и педантичните изпипвания. Затова пък с наслада се впускате в пътешествия и приключения. Непрекъснато сте в движение и липсата на уседналост и постоянен дом вместо да ви съкрушава, радостно ви възбужда. Живеете от срещите с предизвикателства и нови хора. Не е зле да поработите върху личностното си израстване като се опитате да възпитате в себе си чувство за отговорност, внимание към детайла, ангажираност към нещата, а също и волята да спазвате обещанията си – както към себе си, така и към другите.

Ако картата не представя човек, значенията ѝ могат да бъдат: предизвикателства и трудности, пътувания, неуседнал начин на живот, стартиране на идеи или срещи с интересни хора.

Тълкуване при обърната карта:

Може би нямате достатъчно енергия, за да превърнете идеите си в действие или пък огнената енергия на Принца на Жезлите е разбалансирана. В този случай обикновено се стига до необмислени и рисковани постъпки. Обърнатата карта може да означава още лъжец или хулиган – бунтовник без кауза – или безсърдечен любовник. Може също да указва човек, който не контролира избухванията си или който оставя след себе си безогледни емоционални опустошавания в душите на хората, с които е имал контакт. От друга страна, картата може да намеква, че ви липсват страст, вълнения и приключения. Възможно е да става въпрос и за отложени пътувания или пък за неспособността ви да излезете от състояние на безкрайно разтакаване.

https://www.facebook.com/Таро-78-тайни

http://taro.viastars.com/index.html

https://www.facebook.com/Таро-78-тайни
https://www.facebook.com/Таро-78-тайни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *